“SIMON d.o.o.” je privatna tvrtka osnovana 1991.god. Počeli smo kao ugovorni servis poznate američke tvrtke Abbott. Kao serviseri pokrivali smo čitav teritorij Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

1996. počinjemo razvijati svoj vlastiti program, ali ostajemo u dijagnostici. Razvijamo suradnju s mnogim poznatim svjetskim firmama iz područja laboratorijske tehnike. Kao tvrtka koja je proistekla iz servisa, veliku pažnju poklanjamo tom segmentu stalnim stručnim usavršavanjem osoblja. Stječemo brojne autorizacije i certifikatete te tako postajemo pouzdan partner našim korisnicima.

Posjedujemo dva posebna skladišta, u kojima na prikladnoj temperaturi držimo svu potrebnu opremu, rezervne dijelove i potrošnu robu (otopine , reagense i testove) za tromjesečne potrebe naših kupaca. Tako hitro i kvalitetno možemo pokriti potrebe naših krajnjih korisnika. U opremanju ili zanavljanju laboratorija nudimo Vam kompletno rješenje, kvalitetnu opremu i brz servis, bilo da se radi o dijagnostičkim aparatima, opremi za pripremu uzoraka ili sterilizaciju.